Services

Verzekeringen

Betrouwbaarheid en zekerheid

Dat is waar wij voor staan

Verzekeringen bij Henk Horst

Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. is niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij, maar kan putten uit een uitgebreid netwerk van maatschappijen. Als onafhankelijk intermediair krijgt u daardoor een objectief, betrouwbaar en gunstig advies over uw verzekeringspakket dat aansluit op uw persoonlijke situatie.

De voorwaarden van de maatschappijen zijn goed bekend, alsmede de interpretatie van de schriftelijke voorwaarden. Daardoor krijgt u de verzekering die bij u past.

Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. kent de weg en kan u snel van dienst zijn. In geval van schade draagt dit bij aan een snelle en goede afwikkeling.

Door het afsluiten van verzekeringspakketten kunt u kosten besparen. In geval van schade is één telefoontje genoeg en alles wordt geregeld. U kunt dan maandelijks of per kwartaal premie betalen, waardoor u niet plotseling in het jaar voor hoge uitgaven komt te staan.

Indien u belangstelling heeft voor een vrijblijvend oriënterend gesprek, maak dan een afspraak. U bent van harte welkom.

 

Bekijk al onze services

Wij kennen de weg en kunnen u snel van dienst zijn. In geval van schade draagt dit bij aan een snelle en goede afwikkeling.

Wij bekijken uw financiële situatie en zullen de hypotheek verzorgen die aansluit op uw persoonlijke omstandigheden en wensen.

Het is belangrijk om op tijd over uw pensioensituatie na te denken. Wat zijn uw wensen? Voldoet uw pensioen hieraan?

Wij werken op het gebied van schade- en uitvaartverzekeringen. Zij hebben volmachten van diverse verzekeringsmaatschappijen.

De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting. Daarom heeft verzekeringsbedrijfstak een Code opgesteld.