Henk Horst

Over ons

Betrouwbaarheid en zekerheid

Dat is waar wij voor staan

Over Henk Horst

Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. is een onafhankelijk adviesbureau voor zowel zelfstandig ondernemer als particulier voor:  

Uw specifieke wensen en persoonlijke omstandigheden,vormen de basis voor een gedegen advies en uitvoering van uw belangen op een persoonlijke manier.

Onafhankelijk

Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. is niet gebonden aan een bank of verzekeringsmaatschappijen en daardoor ontvangt u een onafhankelijk advies op basis van uw huidige en toekomstige (financiële)positie, persoonlijke of bedrijfsmatige plannen. Het voorstel is daardoor op maat gesneden, objectief en betrouwbaar.

Kennis en ervaring

Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. bezit alle benodigde vakdiploma’s en heeft meer dan 35 jaar kennis en ervaring op een breed financieel terrein. Dat is de basis voor ons, maar ook voor uw succes.

Bekijk al onze services

Wij kennen de weg en kunnen u snel van dienst zijn. In geval van schade draagt dit bij aan een snelle en goede afwikkeling.

Wij bekijken uw financiële situatie en zullen de hypotheek verzorgen die aansluit op uw persoonlijke omstandigheden en wensen.

Het is belangrijk om op tijd over uw pensioensituatie na te denken. Wat zijn uw wensen? Voldoet uw pensioen hieraan?

Wij werken op het gebied van schade- en uitvaartverzekeringen. Zij hebben volmachten van diverse verzekeringsmaatschappijen.

De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting. Daarom heeft verzekeringsbedrijfstak een Code opgesteld.