• Financien
  • Hypotheek
  • Verzekeringen

Privacyverklaring
Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V., gevestigd aan Doetinchemseweg 23, 7036 AE in Loerbeek, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Doetinchemseweg 23
7036 AE Loerbeek
0316-532075

Henk Horst is de Functionaris Gegevensbescherming van Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. Hij is te bereiken via info@henkhorst.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

  • burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming
Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. ) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@henkhorst.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V.zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@henkhorst.nl  

Onze services

Bent u op zoek naar een bepaalde dienst die Henk Horst Assurantiën-Hypotheken-Pensioenen B.V. aan u kan leveren?

 

Heeft u vragen over een van onze services neem dan contact met ons op!

“Henk Horst Assurantiën-Hypotheken-Pensioenen B.V. bezit alle benodigde vakdiploma’s en heeft meer dan 30 jaar kennis en ervaring op een breed financieel terrein. Dat is de basis voor ons, maar ook voor uw succes!”

Samenwerking

met VBJ Assuradeuren

samenwerking

Wij werken op het gebied van schade- en uitvaartverzekeringen samen met VBJ Assuradeuren.

lees verder...

Contact

adres- en contactgegevens

Henk Horst
Doetinchemseweg 23
7036AE Loerbeek

E-mail: info@henkhorst.nl
Telefoon: 0316-532075
Fax: 0316-532415