Services

Pensioenen

Betrouwbaarheid en zekerheid

Dat is waar wij voor staan

Pensioenen

Pensioen is een onderwerp dat wellicht ver van u afstaat. Begrijpelijk, want u zit waarschijnlijk in een levensfase waarin andere zaken uw aandacht vragen. Bouwen aan uw carrière, de zorg voor uw gezin, het kopen van een nieuw huis, noem maar op.

Toch komt er een moment dat ook u stopt met werken. Naast de AOW is er natuurlijk in veel gevallen ook nog het pensioen via de werkgever. Maar u kunt ook zelf individuele voorzieningen treffen om vermogen op te bouwen voor later. Als aanvulling op uw pensioen.

Het is belangrijk om op tijd over uw pensioensituatie na te denken. Wat zijn uw wensen?
Voldoet uw pensioen hieraan?

De steeds maar wijzigende wet- en regelgeving rondom pensioenen zorgt ervoor dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien en niet zeker zijn of hun pensioensituatie naar wens geregeld is. Neem daarom contact op met Henk Horst Assurantiën-Hypotheken-Pensioenen B.V. om uw persoonlijke situatie te bespreken.

 

Bekijk al onze services

Wij kennen de weg en kunnen u snel van dienst zijn. In geval van schade draagt dit bij aan een snelle en goede afwikkeling.

Wij bekijken uw financiële situatie en zullen de hypotheek verzorgen die aansluit op uw persoonlijke omstandigheden en wensen.

Het is belangrijk om op tijd over uw pensioensituatie na te denken. Wat zijn uw wensen? Voldoet uw pensioen hieraan?

Wij werken op het gebied van schade- en uitvaartverzekeringen. Zij hebben volmachten van diverse verzekeringsmaatschappijen.

De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting. Daarom heeft verzekeringsbedrijfstak een Code opgesteld.