• Financien
  • Hypotheek
  • Verzekeringen

Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. is niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij, maar kan putten uit een uitgebreid netwerk van maatschappijen. Als onafhankelijk intermediair krijgt u daardoor een objectief, betrouwbaar en gunstig advies over uw verzekeringspakket dat aansluit op uw persoonlijke situatie.

De voorwaarden van de maatschappijen zijn goed bekend, alsmede de interpretatie van de schriftelijke voorwaarden. Daardoor krijgt u de verzekering die bij u past.

Henk Horst Assurantiën Hypotheken Pensioenen B.V. kent de weg en kan u snel van dienst zijn. In geval van schade draagt dit bij aan een snelle en goede afwikkeling.

Door het afsluiten van verzekeringspakketten kunt u kosten besparen. In geval van schade is één telefoontje genoeg en alles wordt geregeld. U kunt dan maandelijks of per kwartaal premie betalen, waardoor u niet plotseling in het jaar voor hoge uitgaven komt te staan.

Indien u belangstelling heeft voor een vrijblijvend oriënterend gesprek, maak dan een afspraak. U bent van harte welkom.

Onze services

Bent u op zoek naar een bepaalde dienst die Henk Horst Assurantiën-Hypotheken-Pensioenen B.V. aan u kan leveren?

 

Heeft u vragen over een van onze services neem dan contact met ons op!

“Henk Horst Assurantiën-Hypotheken-Pensioenen B.V. bezit alle benodigde vakdiploma’s en heeft meer dan 30 jaar kennis en ervaring op een breed financieel terrein. Dat is de basis voor ons, maar ook voor uw succes!”

Samenwerking

met VBJ Assuradeuren

samenwerking

Wij werken op het gebied van schade- en uitvaartverzekeringen samen met VBJ Assuradeuren.

lees verder...

Contact

adres- en contactgegevens

Henk Horst
Doetinchemseweg 23
7036AE Loerbeek

E-mail: info@henkhorst.nl
Telefoon: 0316-532075
Mobiel: 06-54222468
Fax: 0316-532415